Team

Bij Huidtherapie Oostveen bent u aan het juiste adres voor behandeling van verschillende huidproblemen.
De praktijk is gevestigd aan de Mereveldlaan, in het hart van De Meern.

Afspraak maken

Sylvia Wacanno -Oostveen 

In 1995 ben ik afgestudeerd als Huid- en Oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Aansluitend ben ik met veel plezier aan de slag gegaan bij Huidtherapie Zeist (tot 2005). Tegelijkertijd ben ik ook gestart met mijn eigen praktijk in Vleuten – De Meern, werkzaam geweest op de afdelingen dermatologie van het Lorentz – Diakonessenhuis te Zeist,  ZBC MultiCare Dermatologie in Hilversum en in het Groene Hart ziekenhuis in Gouda. Ik ben actief in verschillende werkgroepen, o.a. het regionaal oncologisch netwerk IKNL. Sinds 2011 ben ik voor 2 dgn p/wk verbonden aan de Hogeschool Utrecht als praktijkdocent bij de HU-Klinieken, opleiding Huidtherapie. De combinatie van het werken in de praktijk en het lesgeven vind ik ontzettend leuk en inspirerend!

Sylvia Wacanno-Oostveen

Manon Meijers

In 2011 ben ik afgestudeerd als huid- en oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn loopbaan te zijn gestart in een allergiecentrum en vervolgens bij twee grote huidtherapiepraktijken in het land, vind ik het fijn het team van huidtherapie Oostveen te mogen versterken.
Het contact met cliënten en de afwisselende behandelingen maken het werk erg leuk.

Iedere cliënt is anders en komt met een andere hulpvraag. Het is een uitdaging om voor elke cliënt een passend behandelplan op te stellen en uit te voeren, om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Ik neem volop deel aan kwaliteitsbijeenkomsten en blijf kennis opdoen door het bijwonen van congressen/ nascholingsdagen.

Manon Meijers