Team

Bij Huidtherapie Oostveen bent u aan het juiste adres voor behandeling van verschillende huidproblemen.
De praktijk is gevestigd aan de Mereveldlaan, in het hart van De Meern.

Afspraak maken

Sylvia Wacanno -Oostveen 

In 1995 ben ik afgestudeerd als Huid- en Oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Aansluitend ben ik met veel plezier aan de slag gegaan bij Huidtherapie Zeist (tot 2005). Tegelijkertijd ben ik ook gestart met mijn eigen praktijk in Vleuten – De Meern, werkzaam geweest op de afdelingen dermatologie van het Lorentz – Diakonessenhuis te Zeist,  ZBC MultiCare Dermatologie in Hilversum en in het Groene Hart ziekenhuis in Gouda. Ik ben actief in verschillende werkgroepen, o.a. het regionaal oncologisch netwerk IKNL. Sinds 2011 ben ik voor 2 dgn p/wk verbonden aan de Hogeschool Utrecht als praktijkdocent bij de HU-Klinieken, opleiding Huidtherapie. De combinatie van het werken in de praktijk en het lesgeven vind ik ontzettend leuk en inspirerend!

Sylvia Wacanno-Oostveen

Chantal van Gameren

In 2023 ben ik afgestudeerd als Huid- en oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Sinds augustus 2023 ben ik werkzaam bij Huidtherapie Oostveen. Jullie kunnen mij in de praktijk tegenkomen op de maandag, dinsdag en vrijdag.


Ik ben heel erg geïnteresseerd in zowel de medische als cosmetische kant van ons beroep. De grote variatie van de behandelingen die wij aanbieden vind ik geweldig. Als huidtherapeut ziet geen enkele dag er hetzelfde uit.
Ik vind het belangrijk om iets te kunnen betekenen voor een cliënt. Daarom ga ik graag samen met de cliënt op zoek naar de behandeling die het beste bij de hulpvraag past.

Chantal van Gameren